Eritreisk kultur og integreringforening i Lørenskog

Foreningen har til formål å integrere og veilede eritreere som bor i Lørenskog kommune. Bevare og opprettholde den eritreiske kulturen og opplæring og opplæring av morsmål

BollywoodFest Indisk dans og film festival

Bollywoodfestivalens formål vedvarer å formidle film, dans og musikk ved å bringe artister og filmer fra India, Iran og Pakistan til Norge for å bidra til et kulturelt mangfold. barnas dag , ute kino , seminar og mye mer for hele familien. dato kommer vi med etter Corona virus kommer under kontroll. mer info på . www.bollywoofest.com

Den Vietnamesiske FlyktningeForening i Lørenskog

Bidra til økt gjensidig utveksling om kunnskap og forståelse mellom vietnamesere og nordmenn. Ta vare på og videreformidle vietnamesisk kultur og tradisjon. Støtte arbeidet for et fritt og demokratisk Vietnam.

Tsjetsjensk organisasjon Bart

Kontaktperson i Friskus: Malika Tapaeva

Intermotional

Kontaktperson i Friskus: Eskil Rønningsbakken

Trygve Madsen Festivalen

Kontaktperson i Friskus: Kristine Johnsgaard

Norges Handikapforbund Lørenskog

Kontaktperson: Vibeke Otterlei Nervik

Lørenskog trekkspillklubb

Stiftet 1981

Oslo Postorkester

Kontaktperson: Liv Bodil Sortodden

Designunivers

Kontaktperson:

Fjellhamar kirke

Fjellhamar menighet er en del av Den Norske Kirke. Kirken er et samlingspunkt på Fjellhamar og har et høyt aktivitetsnivå med tilbud til alle aldre. Kirkerommet er også et godt egnet konsertlokale.

Lørenskog bygdemuseum

Lørenskog bygdemuseum har sentrum for sin virksomhet blant de verneverdige bygningene på Skårer gård. Gården ligger som en førindustriell og idyllisk «øy» i et urbanisert område og viser slik kontrastene i kommunen. Stedet er typisk for gårdene i Lørenskog på 1950-tallet. Skårer gård har hatt gardsdrift fra sein vikingtid. Skårer gård er et populært samlingssted ved bygdedager, St.Hans-feiring, markedsdager, konserter m.m. I løpet av det siste året har museet hatt åpen kafé hver torsdag - og det med stor suksess. Kafeen og landhandelen har blitt et naturlig møtested for mange småbarnsforeldre og andre som er hjemme på dagtid. Museet tilbyr også utleie av selskapslokaler i historisk miljø. Lørenskog bygdemuseum består også av Skulerud gård og vasshjulet fra den tidligere Østmorksaga, begge i Losbyområdet.

MOT i vann(Mestring Og Trygghet) i vann

Klubben ble etablert i 2018 og har rundt 50 medlemmer. Vi kan ta i mot et begrenset antall nye medlemmer. Om pågangen blir stor, vil vi praktisere venteliste. Antall personer samtidig i bassenget er regulert, og gir føringer for hvor mange medlemmer vi kan ha.

Venners Kulturforening

Venners kulturforening tilbyr svømming på Skjetten bad til sine medlemmer fra 1.september til slutten av mai . Medlemskontingent er på 200 kr. Det kreves også betaling for inngang til bassenget. Barn: 30 voksne: 60. Det er også mulighet å kjøpe individuelt eller familie årsabonnement .

Indian Rhythms Lørenskog

Indian Rythms er en frivillig organisasjon som tilbyr alternative fritidsaktiviteter for alle alder. Vårt formål er å spre kunnskap om integrering, aksept og forståelse for hverandre ved bruk av indisk dans og musikk. Indisk dans bringer med seg bevegelser, masse farger og humor som hjelper folk til å skape kontakter på kryss og tvers av kultur og bakgrunn.